Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru, daca sunt potrivit de mari, iar daca sunt mici se taie in 2. Se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa pe foc pana nu mai au deloc zeama( aceasta scurgandu-se de cate ori este nevoie). Se adauga sosul facut din smantana, faina, apa, pasta de ardei si sare si se lasa la foc inca 10 minute. Se adauga rozmarinul aproape de final iar dupa ce s-a stins focul se adauga patrunjelul tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii