autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu sos de smantana

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
- 500 g ciuperci proaspete, , - 100 g smantana, , - 1 lingura de faina, , - 100ml apa, , - ulei, , - 1/2 lingurita rozmarin uscat, , - 3 lingurite de pasta de ardei dulce, , - patrunjel, , - sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru, daca sunt potrivit de mari, iar daca sunt mici se taie in 2. Se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa pe foc pana nu mai au deloc zeama( aceasta scurgandu-se de cate ori este nevoie). Se adauga sosul facut din smantana, faina, apa, pasta de ardei si sare si se lasa la foc inca 10 minute. Se adauga rozmarinul aproape de final iar dupa ce s-a stins focul se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Foare bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 500 g ciuperci proaspete
  • - 100 g smantana
  • - 1 lingura de faina
  • - 100ml apa
  • - ulei
  • - 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • - 3 lingurite de pasta de ardei dulce
  • - patrunjel
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Budinca cu dovlecei si telemea