autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu sos de smantana

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
- 500 g ciuperci proaspete, , - 100 g smantana, , - 1 lingura de faina, , - 100ml apa, , - ulei, , - 1/2 lingurita rozmarin uscat, , - 3 lingurite de pasta de ardei dulce, , - patrunjel, , - sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru, daca sunt potrivit de mari, iar daca sunt mici se taie in 2. Se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa pe foc pana nu mai au deloc zeama( aceasta scurgandu-se de cate ori este nevoie). Se adauga sosul facut din smantana, faina, apa, pasta de ardei si sare si se lasa la foc inca 10 minute. Se adauga rozmarinul aproape de final iar dupa ce s-a stins focul se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu sos de smântână

Ciuperci cu sos de smântână

Toci ceapa mărunt și o pui la călit cu puțin ulei, tai ciupercuțele cubulețe, nici prea mari,

7 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de smantana cu ciuperci

Sos de smantana cu ciuperci

Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le

16 voturi    1 comentariu
10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Foare bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 500 g ciuperci proaspete
  • - 100 g smantana
  • - 1 lingura de faina
  • - 100ml apa
  • - ulei
  • - 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • - 3 lingurite de pasta de ardei dulce
  • - patrunjel
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume