Ciupercile se spala, se inlatura piciorusele. Se sareaza, se dau cu piper. Se pun intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, se mai poate dauga sare si piper, se varsa uleiul, apoi se baga in cuptor, unde va sta cca 30 de minute.
Intre timp, spaghetele se fierb al dente. Cand au expirat cele 30 de minute, se adauga spaghetele peste ciuperci si se mai tin cateva minute in cuptor, dar nu mult. Ca sa nu riscati ca nu se fac, tineti ciupercile in cuptor pana ce se fac, apoi, cu ceva timp inainte de servire, adaugati spaghetele.
Inainte de servire, se adauga verdeata proaspata, tocata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii