Ciuperci cu unt si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 ciuperci mari
  • unt sau margarina
  • sare
  • piper
  • felii de cascaval

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se curata de pielita. Rupeti piciorusul.

Asezati-le pe o farfurie. Palariuta o umpleti cu unt sau margarina, presarati sare, piper si adaugati o felie de cascaval. Piciorusele se aseaza printre palariute.

Lasati la cuptorul cu microunde 10 minute, pana se topeste untul si se inmoaie ciupercile.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise