Se curata ciupercile. Cotoarele se
amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate
tocate marunt. Se inabusa tocatura in unt, se
raceste si se amesteca cu ou, sare si piper. Se
umplu ciupercile, se presara cu pesmet, se asaza
intr-o tava unsa cu unt si se dau 20 minute la
cuptor.
Se pot servi cu un sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii