Ciuperci cu usturoi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg
  • ciuperci frumoase, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 1
  • ou, 2-3 catei de usturoi, 1 lingura pesmet, 75 g unt,
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Cotoarele se

amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate

tocate marunt. Se inabusa tocatura in unt, se

raceste si se amesteca cu ou, sare si piper. Se

umplu ciupercile, se presara cu pesmet, se asaza

intr-o tava unsa cu unt si se dau 20 minute la

cuptor.

Se pot servi cu un sos de rosii.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi