autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu verdeaţă

Autor: AndraP (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AndraP (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
ciuperci - 1 kg, cepe potrivite - 2 buc, căpățână de usturoi 1 buc, mărar 1 leg, pătrunjel 1 leg, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se spală, se taie, se fierb şi apoi se strecoară.

Intr-o oală se căleşte ceapa şi căpăţâna de usturoi (în prealabil se taie mârunt). Când sunt aproape rumenite se adaugă ciupercile şi 2 linguri de apă şi se mai lasă pe foc aproximativ 5 minute, amestecând în continuare ca să nu se lipească.

Se pune sarea, piperul şi la sfârşit verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu verdeaţă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu ciuperci si verdeata

Rulada cu ciuperci si verdeata

Cepele si ciupercile se pun la inabusit cu foarte putin ulei si apa. Cand sunt gata se lasa la racit

15 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o

2 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEI PANE MIREY