autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci in invelis crocant

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Ingrediente
24 ciuperci champinion mijlocii, Saramura, 2 linguri sos soia, 2 linguri vin alb, 1 lingurita zahar, sare, piper, Invelisul, 1 pahar faina, sare, piper, 1 lingurita praf de copt, 2 albuse, ulei pentru prajit ( 3-4 cm in tigaie),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile.Intr-un castron se amestaca ingredientele saramurii si se adauga ciupercile pentru 30 minute.
Se pregateste invelisul din faina la care se adauga praful de copt, sare si piper. Se bat usor albusurile si se adauga la faina cu putina apa, pana se ajunge la consistenta de smintina subtire. Se incinge ulei intr-o tigaie. Se strecoara ciupercile si in fiecare picior se inpunge o scobitoare. Se acopera capul ciuperci cu invelisul- nu si piciorul- si se prajesc pana se rumenesc. Se pun pe servet de hirtie. Se servesc cu sos de soia si otet. 1/4 pahar sos soia, 1/4 pahar otet,1 ceapa verde tocata, 1/2 lingurita gimbir ras, 1 lingurita zahar, sare, piper, cateva picaturi de ulei - daca e posibil de susan.Se amesteca totul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in invelis crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Caprese

Pui Caprese

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare,

19 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Imi place !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Imi place reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 24 ciuperci champinion mijlocii
  • Saramura
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri vin alb
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • Invelisul
  • 1 pahar faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 albuse
  • ulei pentru prajit ( 3-4 cm in tigaie)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare cu marar