autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci in invelis crocant

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Ingrediente
24 ciuperci champinion mijlocii, Saramura, 2 linguri sos soia, 2 linguri vin alb, 1 lingurita zahar, sare, piper, Invelisul, 1 pahar faina, sare, piper, 1 lingurita praf de copt, 2 albuse, ulei pentru prajit ( 3-4 cm in tigaie),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile.Intr-un castron se amestaca ingredientele saramurii si se adauga ciupercile pentru 30 minute.
Se pregateste invelisul din faina la care se adauga praful de copt, sare si piper. Se bat usor albusurile si se adauga la faina cu putina apa, pana se ajunge la consistenta de smintina subtire. Se incinge ulei intr-o tigaie. Se strecoara ciupercile si in fiecare picior se inpunge o scobitoare. Se acopera capul ciuperci cu invelisul- nu si piciorul- si se prajesc pana se rumenesc. Se pun pe servet de hirtie. Se servesc cu sos de soia si otet. 1/4 pahar sos soia, 1/4 pahar otet,1 ceapa verde tocata, 1/2 lingurita gimbir ras, 1 lingurita zahar, sare, piper, cateva picaturi de ulei - daca e posibil de susan.Se amesteca totul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in invelis crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac

Spanac

Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri). Ceapa

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Se pregăteşte o soluţie, un baiţ din zeama de lămâie, puţină apă, 3 căţei de usturoi

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Imi place !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Imi place reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 24 ciuperci champinion mijlocii
  • Saramura
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri vin alb
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • Invelisul
  • 1 pahar faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 albuse
  • ulei pentru prajit ( 3-4 cm in tigaie)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole cu sos