Ciuperci in saramura dulce-acrisoara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci in saramura dulce-acrisoara

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1/2 kg ciuperci champinion
  • 1/2 kg ciuperci urechiuse
  • apa
  • sare
  • zahar
  • usturoi
  • gogosar
  • otet
  • dafin dupa gust
  • seminte de mustar dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala si oparesc 30 minute.Se scurg bine si se taie feliute. Se aseaza ciupercile in borcan.Printre feliile de ciuperci se aseaza feliute de catei de usturoi si cubulete de gogosar.Restul de ingrediente se fierb si se toarna peste ciupeci.Pentru un borcan de 400 ml am pus:

1/2 lingurita sare neiodata

2 linguri zahar

2 linguri otet

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise