Incingeti uleiul intr-o tigaie tip wok,adaugati ceapa si prajiti pana se inmoaie.
Adaugati usturoiul dat prin razatoare ardeii taiati dupa preferinta si caliti cateva minute,mai adaugati ulei daca e necesar.Adaugati ciupercile si mai caliti cateva minute,apoi adaugati apa cat sa le acopere si fierbeti.
Intre timp faceti un sos din faina ,apa,sos de soia,otet,zahar,sos iute si adaugati-l peste ciuperci cand acestea sunt aproape gata.Lasati sa dea in clocot apoi stingeti focul.
Se oate orna cu patrunjel.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii