autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Ciuperci inabusite

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
3 kg ciuperci, ulei,3-4 cepe,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie bucati,se sareaza, se pipereaza.Ceapa se toaca marunt si se inabusa impreuna cu ciupercile in ulei incins pana se inmoaie.Cat sunt fierbinti se pun in borcane bine capsate sau se leaga cu ceolofan pus in doua.

Se sterlizeaza 60-90 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci inabusite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Andive inabusite cu ciuperci si piept de pui

Andive inabusite cu ciuperci si piept de pui

Acum 40 de ani cand locuiam cu parintii in Bucuresti, andivele erau la moda, la fel ca puii de balta,

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Marar in otet

Marar in otet

Spalati bine si uscati borcanele. Spalati si zvantati mararul, indepartati partea mai groasa a tulpinii

12 voturi    12 comentarii
10 min
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Zeama de corcoduse