autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la cuptor

Autor: Petcu Diana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Petcu Diana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
1 kg ciuperci, 500g cartofi, 300 g bacon cu usturoi, 2 lingurite ulei de masline, 1 usturoi, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se unge tava cu ulei de masline si se aseaza cartofii taiati rondele. Taiati baconul subtire si asezati-l peste cartofi (daca nu gasiti bacon cu usturoi, puteti pune din cel simplu). La final asezati ciupercile cu partea interioara in jos, astfel incat tot scul lor sa se scurga pe cartofi si bacon. Mai adaugati sare si piper dupa gust si dati la cuptor 30 min. Cand sunt aproape gata adaugati usturoi tocat marut si mai tineti la cuptor 2 min. Serviti cu mamliguta si va spun e o nebunie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci pleurotus marinate la cuptor

Ciuperci pleurotus marinate la cuptor

Ciupercile le spalam una cate una si le scuturam de surplusul de apa. Mararul il spalam si il tocam

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta cu legume