Se curata ciupercile, se taie cozile marunt
Se toaca patrunjelul, se amesteca cu coditele de ciuperci tocate, se condimenteaza cu sare si piper- dupa gust.
Palariile de ciuperci se umplu cu amestecul rezultat. Se adauga peste fiecare ciuperca un varf de cutit de unt.Se aseaza ciupercile intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii