autor:

emadina

» » Retete vegetariene

ciuperci la cuptor umplute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate, 2 fire de marar verde, 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi verde, 2 fire de patrunjel verde, 1 morcov mic ras, 1 rosie mica taiata cubulete, 1 ou, 50 g branza de tip telemea, 50 g cascaval, 1 lingura de unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa,usturoiul verde,patrunjelul si mararul se toaca marunt. Cascavalul ras si branza se amesteca cu verdeata tocata, cu rosia condimentele si oul si cu aceasta compozitie se umplu ciupercile. Deasupra se pun alternativ drept palarii rondele de cascaval,branza, rosie si ciupercile astfel umplute se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor cca.20 min. Se servesc calde cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci la cuptor umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele. Intr-o tava asezam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii". Se tin 10 minute

43 voturi    18 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Bune.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate
  • 2 fire de marar verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de patrunjel verde
  • 1 morcov mic ras
  • 1 rosie mica taiata cubulete
  • 1 ou
  • 50 g branza de tip telemea
  • 50 g cascaval
  • 1 lingura de unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Mancare de naut