autor:

emadina

» » Retete vegetariene

ciuperci la cuptor umplute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate, 2 fire de marar verde, 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi verde, 2 fire de patrunjel verde, 1 morcov mic ras, 1 rosie mica taiata cubulete, 1 ou, 50 g branza de tip telemea, 50 g cascaval, 1 lingura de unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa,usturoiul verde,patrunjelul si mararul se toaca marunt. Cascavalul ras si branza se amesteca cu verdeata tocata, cu rosia condimentele si oul si cu aceasta compozitie se umplu ciupercile. Deasupra se pun alternativ drept palarii rondele de cascaval,branza, rosie si ciupercile astfel umplute se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor cca.20 min. Se servesc calde cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci la cuptor umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

24 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Bune.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate
  • 2 fire de marar verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de patrunjel verde
  • 1 morcov mic ras
  • 1 rosie mica taiata cubulete
  • 1 ou
  • 50 g branza de tip telemea
  • 50 g cascaval
  • 1 lingura de unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de praz cu dovlecel