autor:

emadina

» » Retete vegetariene

ciuperci la cuptor umplute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate, 2 fire de marar verde, 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi verde, 2 fire de patrunjel verde, 1 morcov mic ras, 1 rosie mica taiata cubulete, 1 ou, 50 g branza de tip telemea, 50 g cascaval, 1 lingura de unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa,usturoiul verde,patrunjelul si mararul se toaca marunt. Cascavalul ras si branza se amesteca cu verdeata tocata, cu rosia condimentele si oul si cu aceasta compozitie se umplu ciupercile. Deasupra se pun alternativ drept palarii rondele de cascaval,branza, rosie si ciupercile astfel umplute se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor cca.20 min. Se servesc calde cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci la cuptor umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

Tortellini se adauga in apa fiarta sarata si se fierb cand ajung la jumatate din timpul de fierbere

3 voturi    4 comentarii
20 min
Paste si pizza
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Bune.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate
  • 2 fire de marar verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de patrunjel verde
  • 1 morcov mic ras
  • 1 rosie mica taiata cubulete
  • 1 ou
  • 50 g branza de tip telemea
  • 50 g cascaval
  • 1 lingura de unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec dietetic cu banane