Se curata si se spala ciupercile. Se pun intr-un vas cu apa clocotita, lasindu-le sa dea un clocot. Se scurg bine de apa, se taie felii si se amesteca cu un sos preparat din faina amestecata cu laptele, sarea si untul usor incalzit.
Se asaza intr-un vas uns si presarat cu pesmet. Se presara deasupra cu pesmet si se dau la cuptor pina se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii