Se curata ciupercile de coaja, se rup coditele, se spala. Se aseaza palarioarele intr-o tava. Cooditele se toaca marunt, se amesteca cu legatura de patrunjel tocata marunt, usturoiul sfaramat, sare, piper si putin ulei de masline. Cu respectiva compozitie se umplu palarioarele si se baga tava la cuptorul bine incins.
E o mancare usoara, satioasa, foarte buna si pentru cei care tin cura de slabire

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii