autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci marinate

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg ciuperci proaspete(eu am folosit in proportie egala ciuperci pleurotus, champinion, ghebe), 200ml ulei, 5 linguri otet, 2 ardei iuti rosii, 5 catei de usturoi, 2 foi de dafin, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun ciupercile la fiert pentru 20 minute intr-o oala impreuna cu uleiul, otetul, foile de dafin, ardeiul iute taiat fasii, sare si piper. Se ia oala de pe foc , se adauga usturoiul pisatsi se mai lasa ciupercile in zeama inca 30 minute. Apoi se scurg de zeama si se presara patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci pleurotus marinate la cuptor

Ciuperci pleurotus marinate la cuptor

Ciupercile le spalam una cate una si le scuturam de surplusul de apa. Mararul il spalam si il tocam

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de post
Ciuperci Paris marinate (Conserva de cogumelos)

Ciuperci Paris marinate (Conserva de cogumelos)

Desi este mai comod sã cumpãr conserva sau chiar sã folosesc numai legume proaspete, dupã 9 ani

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    O bunatate !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

    i-mi plac!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

    Delicioase si apetisante.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Simplu si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete(eu am folosit in proportie egala ciuperci pleurotus
  • champinion
  • ghebe)
  • 200ml ulei
  • 5 linguri otet
  • 2 ardei iuti rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pastai pane cu mujdei