Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun ciupercile la fiert pentru 20 minute intr-o oala impreuna cu uleiul, otetul, foile de dafin, ardeiul iute taiat fasii, sare si piper. Se ia oala de pe foc , se adauga usturoiul pisatsi se mai lasa ciupercile in zeama inca 30 minute. Apoi se scurg de zeama si se presara patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii