Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun ciupercile la fiert pentru 20 minute intr-o oala impreuna cu uleiul, otetul, foile de dafin, ardeiul iute taiat fasii, sare si piper. Se ia oala de pe foc , se adauga usturoiul pisatsi se mai lasa ciupercile in zeama inca 30 minute. Apoi se scurg de zeama si se presara patrunjel tocat marunt.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii