autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Ciuperci murate

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 kg ciuperci, 20 gr sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr sare / 1 kg ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet.
Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun, fierbinti, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci murate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - MAZARE

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - MAZARE

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi

30 voturi    6 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Se pun pe fundul borcanului cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar . Castravetii

7 voturi    5 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dana0872 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    In bait nu pui deloc zahar sau miere de albine?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Cred ca se pastreaza foarte bine si sunt foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

dana0872 (Chef de cuisine)

In bait nu pui deloc zahar sau miere de albine?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI