autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci pane cu sos de smantana si marar

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg ciuperci champignons, 2 oua, faina, pesmet, 1 cutie smantana (125 g), 1 ceapa, 1 legatura marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se separa coditele si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au patruns se scurg si se lasa la racit. Palariile ciupercilor se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc iute. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei (sau unt), se adauga coditele ciupercilor tocate marunt, se pune o cana de apa, sa fiarba putin ceapa. Se adauga o lingurita de faina, cutia de smantana, sare, piper, marar si putina zeama de lamaie, dupa gust. Iese un sos mai gros, care se serveste peste ciupercile pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane cu sos de smantana si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turtite din cartofi cu legume sotate si muschiulet de porc

Turtite din cartofi cu legume sotate si muschiulet de porc

Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, dar nu foarte bine fierti, apoi se scurg si se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Foarte bune, desigur.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Mmmmmm ce bunatate!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici