autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci pane cu sos de smantana si marar

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg ciuperci champignons, 2 oua, faina, pesmet, 1 cutie smantana (125 g), 1 ceapa, 1 legatura marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se separa coditele si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au patruns se scurg si se lasa la racit. Palariile ciupercilor se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc iute. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei (sau unt), se adauga coditele ciupercilor tocate marunt, se pune o cana de apa, sa fiarba putin ceapa. Se adauga o lingurita de faina, cutia de smantana, sare, piper, marar si putina zeama de lamaie, dupa gust. Iese un sos mai gros, care se serveste peste ciupercile pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane cu sos de smantana si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena

Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena

-Se spala puiul,se aseaza in tava,se unge cu sare si oregano, prin interior si prin exterior.Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu piept de porc

Tocanita cu piept de porc

Taiati pieptul de porc in felii mai groase, condimentati-le cu cimbru si piper si puneti-le la prajit

34 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Foarte bune, desigur.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Mmmmmm ce bunatate!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati