autor:

Victoria Gabriela

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

Autor: Victoria Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victoria Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2015

Ingrediente
(pentru 5 persoane), •cca 800-1000 gr. ciuperci champignon proaspete de dimensiuni mai mici (eu am avut 20 bucăți), •200 gr. telemea de vacă, •80 gr. cașcaval, •4 ouă, •1 legătură mărar verde, •2 fire ceapă verde, •¼ ardei gras roșu, •100 gr. făină, •120 gr. pesmet, •ulei pentru prăjit (aprox. un pahar), •sare, piper (după gust)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce bine pe șervețele de hârtie de bucătărie.
-Se spală mărarul, ceapa verde, ardeiul gras și se taie mărunt.
-Cât timp se zvântă ciupercile ne ocupăm de umplutură: într-un castron se rade brânza și cașcavalul pe răzătoarea mare, se adaugă legumele tăiate mărunt (ceapa verde, mărarul, ardeiul), 2 ouă, sare, piper după gust și se amestecă toate ingredientele până rezultă o cremă omogenă.
-Se umplu ciupercile (bine uscate) cu crema de brânză, se unesc câte două îndepărtându-le surplusul de umplutură și fixându-le cu scobitori.
-Se pregătesc separat 3 vase cu: făină, cele 2 ouă (rămase) bătute cu un praf de sare și piper, pesmet.
-Perechile de ciuperci se trec fiecare prin făină, ou, pesmet în această ordine.
-Se pune uleiul la încins într-o tigaie, iar când acesta este suficient de fierbinte se prăjesc ciupercile astfel pregătite, câteva minute pe fiecare parte, cât mai uniform.
-Ciupercile pane prăjite se scot pe șervet de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.
-Se servesc imediat, calde, alături de roșii sau salata preferată, dar sunt la fel de bune și reci. Se pot servi ca antreuri (calde sau reci) sau gustări delicioase, în orice moment doriți.
Mai multe detalii și explicații găsiți pe: https://vickysrecipes.wordpress.com/
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Cartofi noi cu marar

Cartofi noi cu marar

Cartofii mititei se fierb 10 min de la primul clocot. Se unge o tava cu unt, se pun cartofii bine

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 5 persoane)
  • •cca 800-1000 gr. ciuperci champignon proaspete de dimensiuni mai mici (eu am avut 20 bucăți)
  • •200 gr. telemea de vacă
  • •80 gr. cașcaval
  • •4 ouă
  • •1 legătură mărar verde
  • •2 fire ceapă verde
  • •¼ ardei gras roșu
  • •100 gr. făină
  • •120 gr. pesmet
  • •ulei pentru prăjit (aprox. un pahar)
  • •sare
  • piper (după gust)

Raporteaza reteta

Retete
de Victoria Gabriela
Bulgur cu vinete si ardei (de post)

Bulgur cu vinete si ardei (de post)

Se spală bulgurul și se pune într-un vas cu apă rece, ținându-se la înmuiat

19 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Salată de ciuperci și praz

Salată de ciuperci și praz

Se curăță, se spală ciupercile, se pun într-o cratiță cu apă rece și sare și se fierb

5 voturi    2 comentarii
30 min
Salate reci
Negresă de post

Negresă de post

Într-un vas de mixer/ robot se adaugă toate ingredientele, mai puțin făina (gem/dulceață,

14 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Ciuperci cu masline