autor:

3sisterscooking

» » , Aperitive, Aperitive

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Autor: 3sisterscooking (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: 3sisterscooking (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2011

Ingrediente
- 500 g ciuperci Pleurotus, - sare bruta, - 1 cub mare unt, - un sfert de ceapa, - 1 ardel iute verde, - parmezan, - patrunjel tocat, - sare si piper proaspat macinate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane.

1. Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua. Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.
2. Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici(folositi manusi sau pungi pentru a nu se lua iuteala pe maini).
3. Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida. Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand. Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.
4. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Se spala vanata , se taie rondele , se presara sare pe fiecare rondea in parte si se lasa circa 15-20

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Cu o seara inaintea prepararii, se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2011

    Foarte bune!Imi plac ciupercile...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2011

    Delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 500 g ciuperci Pleurotus
  • - sare bruta
  • - 1 cub mare unt
  • - un sfert de ceapa
  • - 1 ardel iute verde
  • - parmezan
  • - patrunjel tocat
  • - sare si piper proaspat macinate

Raporteaza reteta

Retete
de 3sisterscooking
Somon cu piure de mazare si menta

Somon cu piure de mazare si menta

1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Lasagna bologneza

Lasagna bologneza

1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Prajitura rasturnata cu prune

Prajitura rasturnata cu prune

De sarbatori mi-am facut curatenie printre revistele si cartile de gatit si am gasit un teanc mare

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bune!Imi plac ciupercile...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Conopida cu maioneza