Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane.
1. Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua. Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.
2. Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici(folositi manusi sau pungi pentru a nu se lua iuteala pe maini).
3. Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida. Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand. Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.
4. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii