Reteta de ciuperci umplute. Ciuperci umplute cu piept de pui reteta gustoasa si usor de preparat. Retete cu ciuperci.
Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam ciupercile, presaram sare mare peste ele si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15’. Le scoatem, golim lichidul adunat in ele si le asezam pe servet absorbant.
Intr-o tigaie, incingem uleiul, adaugam ceapa, usturoiul si ardeii tocate toate marunt. Intre timp taiem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le punem in tigaie. Dupa 3-4’ adaugam si pieptul de pui macinat. Asezonam si lasam sub capac inca 10-15’, mai exact pana se evapora zeama lasata de la ciuperci. Apoi adaugam ouale putin batute si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, mai asezonam daca e nevoie si lasam amestecul putin la racit.
Cu o lingura luam din amestec si umplem ciuperile, apoi le asezam din nou in tava. Deasupra fiecaruia punem cascaval ras si pentru un strop de culoare, cate o frunzulita de patrunjel si un varf de cutit pasta de ardei. Dam la cuptor pentru 30’.
Sant delicioase si calde si reci. Eu le-am servit ca fel principal, alaturi de cartofi prajiti.
Incercati si voi reteta de ciuperci umplute, este grozav de buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii