Ciuperci umplute

Reteta de ciuperci umplute. Ciuperci umplute cu piept de pui reteta gustoasa si usor de preparat. Retete cu ciuperci.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 9 ciuperci mari
  • 300 g piept de pui macinat
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei
  • 200g cascaval ras
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam ciupercile, presaram sare mare peste ele si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15’. Le scoatem, golim lichidul adunat in ele si le asezam pe servet absorbant.

Intr-o tigaie, incingem uleiul, adaugam ceapa, usturoiul si ardeii tocate toate marunt. Intre timp taiem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le punem in tigaie. Dupa 3-4’ adaugam si pieptul de pui macinat. Asezonam si lasam sub capac inca 10-15’, mai exact pana se evapora zeama lasata de la ciuperci. Apoi adaugam ouale putin batute si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, mai asezonam daca e nevoie si lasam amestecul putin la racit.

Cu o lingura luam din amestec si umplem ciuperile, apoi le asezam din nou in tava. Deasupra fiecaruia punem cascaval ras si pentru un strop de culoare, cate o frunzulita de patrunjel si un varf de cutit pasta de ardei. Dam la cuptor pentru 30’.

Sant delicioase si calde si reci. Eu le-am servit ca fel principal, alaturi de cartofi prajiti.

Incercati si voi reteta de ciuperci umplute, este grozav de buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise