autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
20 ciuperci potrivite ca marime, 200 g costita afumata (sau sunculita), marar, usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile, se scoate cu grija piciorusul.
Se pun ciupercile intr-o tava usa cu putin ulei si se face umplutura.
Piciorusele ciupercilor impreuna cu costita afumata se taie marunt, se adauga usturoi pisat, marar tocat si se umplu ciupercile.
Se introduce tava in cuptor si se lasa aproximativ 15-20 minute.
Se pot servi ca garnitura la friptura sau se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Ciuperci pane umplute

Ciuperci pane umplute

1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    simonica37 (Bucatar sef) , 07 august 2009

    Eu adaug in ultimele 10 min.o feliuta rotunda de rosie peste care pun o feliuta de cascaval,plus si la gust si la aspect

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 24 iulie 2008

    Inainte de a le introduce la cuptor, se poate rade cascaval deasupra. Astfel ele vor fi foarte delicioase.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie

12 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Escalop de porc cu ciuperci de padure