Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ciuperci potrivite ca marime
  • 200 g costita afumata (sau sunculita)
  • marar, usturoi, sare

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile, se scoate cu grija piciorusul.

Se pun ciupercile intr-o tava usa cu putin ulei si se face umplutura.

Piciorusele ciupercilor impreuna cu costita afumata se taie marunt, se adauga usturoi pisat, marar tocat si se umplu ciupercile.

Se introduce tava in cuptor si se lasa aproximativ 15-20 minute.

Se pot servi ca garnitura la friptura sau se pot servi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise