autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
20 ciuperci potrivite ca marime, 200 g costita afumata (sau sunculita), marar, usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile, se scoate cu grija piciorusul.
Se pun ciupercile intr-o tava usa cu putin ulei si se face umplutura.
Piciorusele ciupercilor impreuna cu costita afumata se taie marunt, se adauga usturoi pisat, marar tocat si se umplu ciupercile.
Se introduce tava in cuptor si se lasa aproximativ 15-20 minute.
Se pot servi ca garnitura la friptura sau se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute (de post)

Ciuperci umplute (de post)

Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt

9 voturi    8 comentarii
25 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    simonica37 (Bucatar sef) , 07 august 2009

    Eu adaug in ultimele 10 min.o feliuta rotunda de rosie peste care pun o feliuta de cascaval,plus si la gust si la aspect

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 24 iulie 2008

    Inainte de a le introduce la cuptor, se poate rade cascaval deasupra. Astfel ele vor fi foarte delicioase.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie

12 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Urzici cu gris