autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Lungu Nina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lungu Nina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
1 kg ciuperci proaspete, 300 gr. ceapa, 50 ml ulei de floarea soarelui, 200gr.cascaval, 200gr.maioneza, piper negru macinat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se rup coditele,coditele se taie cubulete mici si ceapa deasemenea, se calesc in ulei incins, se adauga piper si sare dupa gust. Se pipareaza si sareaza palariile ciupercilor, dupa care se umple cu ceapa si ciupercile calite. Se rade cascavalul deasupra si cu un con umplut cu maioneza se da deasupra cascavalului. Se da la cuptor timp de 20-25 minute, la temperatura de 150-180 grade. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt. Peste palariile

11 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Ciuperci Paris umplute

Ciuperci Paris umplute

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã

8 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne de curcan