Ciuperci umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 300 gr. ceapa
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 200gr.cascaval
  • 200gr.maioneza
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se rup coditele,coditele se taie cubulete mici si ceapa deasemenea, se calesc in ulei incins, se adauga piper si sare dupa gust. Se pipareaza si sareaza palariile ciupercilor, dupa care se umple cu ceapa si ciupercile calite. Se rade cascavalul deasupra si cu un con umplut cu maioneza se da deasupra cascavalului. Se da la cuptor timp de 20-25 minute, la temperatura de 150-180 grade. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise