Ciuperci umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 300 gr. ceapa
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 200gr.cascaval
  • 200gr.maioneza
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se rup coditele,coditele se taie cubulete mici si ceapa deasemenea, se calesc in ulei incins, se adauga piper si sare dupa gust. Se pipareaza si sareaza palariile ciupercilor, dupa care se umple cu ceapa si ciupercile calite. Se rade cascavalul deasupra si cu un con umplut cu maioneza se da deasupra cascavalului. Se da la cuptor timp de 20-25 minute, la temperatura de 150-180 grade. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise