autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Ingrediente
1/2 ciuperci proaspete [champignon], 200 grame brinza cremoasa[cream cheese], 200 grame brinza blue [cu mucegai], 3 oua, 5 linguri de faina, 5 linguri de pesmet, virf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

SE SPALA CIUPERCILE, SE DAU JOS CODITELE, IN ASA FEL INCAT, SA RAMINA LOC DE UN DEGET APROAPE PENTRU A PUNE BRINZA.
IN ALT VAS SE AMESTECA AMINDOUA BRINZELE, CARE SE TIN PUTIN LA TEMPERATURA CAMEREI.DUPA CE CIUPERCILE S-AU SPALAT SI USCAT, SE IA CITE UNA SI SE UMPLE CU BRINZA DEJA AMESTECATA [SE POATE PUNE BRINZA CU DEGETUL SAU O LINGURITA].
APOI SE TREC PRIN FAINA OU SI PESMET, SE POATE REPETA OPERATIA. SE PRAJESC IN ULEI INCINS PE AMINDOUA PARTILE.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci Paris umplute

Ciuperci Paris umplute

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã

8 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ciuperci proaspete [champignon]
  • 200 grame brinza cremoasa[cream cheese]
  • 200 grame brinza blue [cu mucegai]
  • 3 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de pesmet
  • virf de cutit de sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi