autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Ingrediente
1/2 ciuperci proaspete [champignon], 200 grame brinza cremoasa[cream cheese], 200 grame brinza blue [cu mucegai], 3 oua, 5 linguri de faina, 5 linguri de pesmet, virf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

SE SPALA CIUPERCILE, SE DAU JOS CODITELE, IN ASA FEL INCAT, SA RAMINA LOC DE UN DEGET APROAPE PENTRU A PUNE BRINZA.
IN ALT VAS SE AMESTECA AMINDOUA BRINZELE, CARE SE TIN PUTIN LA TEMPERATURA CAMEREI.DUPA CE CIUPERCILE S-AU SPALAT SI USCAT, SE IA CITE UNA SI SE UMPLE CU BRINZA DEJA AMESTECATA [SE POATE PUNE BRINZA CU DEGETUL SAU O LINGURITA].
APOI SE TREC PRIN FAINA OU SI PESMET, SE POATE REPETA OPERATIA. SE PRAJESC IN ULEI INCINS PE AMINDOUA PARTILE.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Ciuperci pane umplute

Ciuperci pane umplute

1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ciuperci proaspete [champignon]
  • 200 grame brinza cremoasa[cream cheese]
  • 200 grame brinza blue [cu mucegai]
  • 3 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de pesmet
  • virf de cutit de sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Rosii umplute cu cuscus