autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Ingrediente
1/2 ciuperci proaspete [champignon], 200 grame brinza cremoasa[cream cheese], 200 grame brinza blue [cu mucegai], 3 oua, 5 linguri de faina, 5 linguri de pesmet, virf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

SE SPALA CIUPERCILE, SE DAU JOS CODITELE, IN ASA FEL INCAT, SA RAMINA LOC DE UN DEGET APROAPE PENTRU A PUNE BRINZA.
IN ALT VAS SE AMESTECA AMINDOUA BRINZELE, CARE SE TIN PUTIN LA TEMPERATURA CAMEREI.DUPA CE CIUPERCILE S-AU SPALAT SI USCAT, SE IA CITE UNA SI SE UMPLE CU BRINZA DEJA AMESTECATA [SE POATE PUNE BRINZA CU DEGETUL SAU O LINGURITA].
APOI SE TREC PRIN FAINA OU SI PESMET, SE POATE REPETA OPERATIA. SE PRAJESC IN ULEI INCINS PE AMINDOUA PARTILE.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca

Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca

Spal ciupercile, scot coditele separat. Asez ciupercile intr-un vas de Yena uns cu ulei. Calesc ceapa,

18 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Ciuperci umplute cu pate de gasca si  rulouri din cotlet afumat

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ciuperci proaspete [champignon]
  • 200 grame brinza cremoasa[cream cheese]
  • 200 grame brinza blue [cu mucegai]
  • 3 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de pesmet
  • virf de cutit de sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci