autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA MUCENICU (Bucatar sef)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2006

Ingrediente
1/2 ciuperci proaspete [champignon], 200 grame brinza cremoasa[cream cheese], 200 grame brinza blue [cu mucegai], 3 oua, 5 linguri de faina, 5 linguri de pesmet, virf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

SE SPALA CIUPERCILE, SE DAU JOS CODITELE, IN ASA FEL INCAT, SA RAMINA LOC DE UN DEGET APROAPE PENTRU A PUNE BRINZA.
IN ALT VAS SE AMESTECA AMINDOUA BRINZELE, CARE SE TIN PUTIN LA TEMPERATURA CAMEREI.DUPA CE CIUPERCILE S-AU SPALAT SI USCAT, SE IA CITE UNA SI SE UMPLE CU BRINZA DEJA AMESTECATA [SE POATE PUNE BRINZA CU DEGETUL SAU O LINGURITA].
APOI SE TREC PRIN FAINA OU SI PESMET, SE POATE REPETA OPERATIA. SE PRAJESC IN ULEI INCINS PE AMINDOUA PARTILE.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ciuperci umplute

ciuperci umplute

se spala ciupercutele si se scot coditele se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele

8 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ciuperci proaspete [champignon]
  • 200 grame brinza cremoasa[cream cheese]
  • 200 grame brinza blue [cu mucegai]
  • 3 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de pesmet
  • virf de cutit de sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
MANCARICA DE FASOLE