autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: carmen (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
1kg.ciuperci proaspete, 200gr.unt, 300gr.cascaval, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cipercile, se pun la scurs fara codite.



Dupa ce s-au uscat se pune in fiecare ciuperca cate un cub de unt si un cub de casaval plus sare si piper dupa gust. Dupa ce le-ati umplut se pun intr-o tava de teflon, se dau la cuptor pana se topeste untul si cascavalul, iar ciupercile devin maronii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. \"Palariile\" se scurg bine

44 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg.ciuperci proaspete
  • 200gr.unt
  • 300gr.cascaval
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan