Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • ciupercute mici champignon
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri de unt
  • sare, piper
  • cascaval
  • marar tocat
  • 1 catel mare usturoi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele le asezam intr-o tava. Tocam marunt coditele, la fel si ceapa.

Inabusim ceapa in unt. Cand se inmuaie adaugam bucatelele de ciuperci, acoperim cratita cu un capac si le lasam sa se inmuaie si apoi sa scada tot lichidul pe care le-a lasat ciupercutele.

Separat, amestecam smanatana cu faina, pana nu mai se simte niciun cocolos.

Adaugam smantana si mai lasam 1-2 minute pe foc. Adaugam sare si piper dupa gust.

Umplem palarioarele si asezam deasupra cate o felie de cascaval. Le dam la cuptor pentru 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor