Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • * piept de pui
  • * 1 kg ciuperci
  • * 3 rosii
  • * 1 ceapa
  • * 2 linguri de unt
  • * 3 linguri cu vin sec
  • * sare,piper
  • * 100 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui.

Se pune pieptul de pui la calit intr-o cratita.Se adauga ceapa tocata marunt.Cand s-a rumenit se adauga rosiile si coditele.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.

Se pun ciupercile intr-o tava.Se umplu cu acest amestec.Se pune cascaval ras deasupra si se baga la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Se servesc atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise