Spalati ciupercile in apa cu zeama de lamaie (putina), lasati-le sa se scurga si desprindeti piciorusele de palarii.
Ungeti cu putin ulei o tava smaltuita, puneti in ea ciupercile cu gura in sus, sarati-le, piperati-le, turnati in fiecare palarie cate-o lingurita de ulei, acoperiti tava si dati-le la cuptor sa se patrunda.
Cand s-au inmuiat, luati capacul si lasati-le inca putin sa se rumeneasca.
Separat taiati piciorusele cubulete si dunstuiti-le in uleiul incins. Lasati-le putin sa se raceasca, tocati patrunjelul verde si amestecati-l cu piciorusele si cu zeama de lamaie.
Asezati palariile rumenite pe farfurii, umpleti-le cu tocatura de picioruse si serviti-le reci.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii