autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 5 persoane): 10 ciuperci mari, , 10 lingurite ulei, , 2-3 cepe, , sare, , piper, , patrunjel verde tocat, , zeama unei lamai, , inca o lingura de ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalati ciupercile in apa cu zeama de lamaie (putina), lasati-le sa se scurga si desprindeti piciorusele de palarii.
Ungeti cu putin ulei o tava smaltuita, puneti in ea ciupercile cu gura in sus, sarati-le, piperati-le, turnati in fiecare palarie cate-o lingurita de ulei, acoperiti tava si dati-le la cuptor sa se patrunda.
Cand s-au inmuiat, luati capacul si lasati-le inca putin sa se rumeneasca.
Separat taiati piciorusele cubulete si dunstuiti-le in uleiul incins. Lasati-le putin sa se raceasca, tocati patrunjelul verde si amestecati-l cu piciorusele si cu zeama de lamaie.
Asezati palariile rumenite pe farfurii, umpleti-le cu tocatura de picioruse si serviti-le reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Se spala ciupercile mari fara a se curata palariile de pielite,se detaseaza picioarele care se maruntesc

5 voturi    1 comentariu
45 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane): 10 ciuperci mari
  • 10 lingurite ulei
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • zeama unei lamai
  • inca o lingura de ulei.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fasole batuta