autor:

Doina  Varga

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
500 g ciuperci champignon mai mari, 3-4 rosii, 100 g friptura rece de pui (sau piept de pui fiert), 100 g sunca feliute subtiri, 1 ou, 1 legatura ceapa verde (sau 1 ceapa), 1 morcov mic, cateva cubulete de ardei gras, 2-3 linguri ulei de masline, 1-2 linguri pesmet, sare, piper, 1 cub concentrat de ciuperci, cateva masline negre, marar sau patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. \"Palariile\" se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.
Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele tocate, ceapa, carnea de pui, verdeata, condimente, concentratul de ciuperci. Luati vasul de pe foc, puneti totul intr-un castron si amestecati cu oul crud. Daca compozitia e prea moale adaugati pesmetul.
Ungeti tava si puneti cate o felie de rosie pentru fiecare ciuperca. Asezati deasupra palarioarele umplute nu prea mult pentru ca scad cam la trei sferturi. Daca ramane umplutura, umpleti si 2-3 rosii.
Dati la cuptorul preincalzit la foc mic. Dupa 20-25 de minute putei cate o feliuta de sunca crestata fin pe fiecare ciuperca. Mai lasati cam 10 minute la cuptor sa se rumeneasca putin sunca.
Garnisiti-le cu masline, castravete murat sau rosii, patrunjel, feliute de lamaie. Le puteti servi si cu sos bechamel in care ati adaugat concentrat de ciuperci, branza topita, cascaval ras sau verdeata tocata, dupa gust.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Sunt o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Abia astept sa fac si eu aceasta reteta .

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

    • Alisea

      Alisea (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      nici eu nu pot sa spun decat oau...o sa o incerc cat mai curand

    • Fara foto

      flori , 03 octombrie 2009

      wow esti o bucatareasa desavarsita felicitarile mele pt reteta!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Multumesc. Poti sa vii, ca mai am. Iar daca se termina, mai fac. :)

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Sa mananc...sa nu mananc...hai sa le las...poate ai musafiri.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon mai mari
  • 3-4 rosii
  • 100 g friptura rece de pui (sau piept de pui fiert)
  • 100 g sunca feliute subtiri
  • 1 ou
  • 1 legatura ceapa verde (sau 1 ceapa)
  • 1 morcov mic
  • cateva cubulete de ardei gras
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 cub concentrat de ciuperci
  • cateva masline negre
  • marar sau patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui indian cu ananas, miere si ardei iute