Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon mai mari
  • 3-4 rosii
  • 100 g friptura rece de pui (sau piept de pui fiert)
  • 100 g sunca feliute subtiri
  • 1 ou
  • 1 legatura ceapa verde (sau 1 ceapa)
  • 1 morcov mic, cateva cubulete de ardei gras
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare, piper
  • 1 cub concentrat de ciuperci
  • cateva masline negre
  • marar sau patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. \"Palariile\" se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.

Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele tocate, ceapa, carnea de pui, verdeata, condimente, concentratul de ciuperci. Luati vasul de pe foc, puneti totul intr-un castron si amestecati cu oul crud. Daca compozitia e prea moale adaugati pesmetul.

Ungeti tava si puneti cate o felie de rosie pentru fiecare ciuperca. Asezati deasupra palarioarele umplute nu prea mult pentru ca scad cam la trei sferturi. Daca ramane umplutura, umpleti si 2-3 rosii.

Dati la cuptorul preincalzit la foc mic. Dupa 20-25 de minute putei cate o feliuta de sunca crestata fin pe fiecare ciuperca. Mai lasati cam 10 minute la cuptor sa se rumeneasca putin sunca.

Garnisiti-le cu masline, castravete murat sau rosii, patrunjel, feliute de lamaie. Le puteti servi si cu sos bechamel in care ati adaugat concentrat de ciuperci, branza topita, cascaval ras sau verdeata tocata, dupa gust.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine

Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine

Iata cum sa prepari un pandispan pufos si delicios, imbogatit cu visine aromate. O reteta simpla si rapida pentru un desert...

Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise