autor:

ilincutza

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Autor: ilincutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilincutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
6 ciuperci champignon,300 gr carne tocata (amestec), 1 ou, o ceapa, parmezan, lapte, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

35 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa, si se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata si se caleste la foc mic,se sareaza si pipereaza dupa gust, cand e facuta se trage de pe foc, se adauga un galbenus de ou si patrunjel verde tocat marunt. Ciupercile se umplu cu compozitia de carne si se dau la cuptor aprox 25 min. Pana se fac ciupercile se pregateste sosul de parmezan. In putin unt, se caleste putina faina, se adauga treptat lapte (ca sosul bechamel) la sfarsit se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se scot ciupercile se acopera cu sos si se orneaza cu patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ady

    Ady (Chef de cuisine):

    Delicioasa varianta de aperitiv cald sau rece... Pentru a inobila gustul umpluturii, eu am adaugat mustar, harissa (pasta de ardei iute tunisiana cu arome de mirodenii diverse), usturoi pisat si putina pasta de tomate. Se topesc in gura!!!

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2015

    Arata bine,eu fac ciuperci umplute dar nu cu carne ci cu coditele lor,patrunjel verde si cascaval.Am sa incerc si asta.Felicitari pentru reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Arata tare bine. Eu fac ciuperci cu maioneza, insa nu in cuptor.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Arata grozav si sunt tare gustoase...Si eu fac ceva asemanator...Felicitari pentru reteta si pentru prezentare...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Ce bine arata,si sigur sunt si tare bune.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Super... sigur le voi mai pregati !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte gustos! delicioase!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Merita incercata aceasta reteta !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Sunt apetisante, imi place, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      o reteta excelenta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

35 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ilincutza
Paste cu piept de pui si praz

Paste cu piept de pui si praz

Se caleste prazul cu ardeiul rosu maruntiti in putin ulei, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se

10 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza
Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghette cu ton si lamaie

Spaghette cu ton si lamaie

In timp ce fierb pastele, amestecam intr-un bol conserva de ton, putin ulei de masline, sucul la

2 voturi    3 comentarii
15 min
Paste si pizza

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Arata bine,eu fac ciuperci umplute dar nu cu carne ci cu coditele lor,patrunjel verde si cascaval.Am sa incerc si asta.Felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Favas á Portuguesa