autor:

ilincutza

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Autor: ilincutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilincutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
6 ciuperci champignon,300 gr carne tocata (amestec), 1 ou, o ceapa, parmezan, lapte, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

38 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa, si se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata si se caleste la foc mic,se sareaza si pipereaza dupa gust, cand e facuta se trage de pe foc, se adauga un galbenus de ou si patrunjel verde tocat marunt. Ciupercile se umplu cu compozitia de carne si se dau la cuptor aprox 25 min. Pana se fac ciupercile se pregateste sosul de parmezan. In putin unt, se caleste putina faina, se adauga treptat lapte (ca sosul bechamel) la sfarsit se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se scot ciupercile se acopera cu sos si se orneaza cu patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ady

    Ady (Chef de cuisine):

    Delicioasa varianta de aperitiv cald sau rece... Pentru a inobila gustul umpluturii, eu am adaugat mustar, harissa (pasta de ardei iute tunisiana cu arome de mirodenii diverse), usturoi pisat si putina pasta de tomate. Se topesc in gura!!!

  • 10 comentarii

  • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2015

    Arata bine,eu fac ciuperci umplute dar nu cu carne ci cu coditele lor,patrunjel verde si cascaval.Am sa incerc si asta.Felicitari pentru reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Arata tare bine. Eu fac ciuperci cu maioneza, insa nu in cuptor.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Arata grozav si sunt tare gustoase...Si eu fac ceva asemanator...Felicitari pentru reteta si pentru prezentare...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Ce bine arata,si sigur sunt si tare bune.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Super... sigur le voi mai pregati !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte gustos! delicioase!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Merita incercata aceasta reteta !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Sunt apetisante, imi place, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      o reteta excelenta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

38 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci champignon,300 gr carne tocata (amestec)
  • 1 ou
  • o ceapa
  • parmezan
  • lapte
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de ilincutza
Paste cu piept de pui si praz

Paste cu piept de pui si praz

Se caleste prazul cu ardeiul rosu maruntiti in putin ulei, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se

10 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza
Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper,

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghette cu ton si lamaie

Spaghette cu ton si lamaie

In timp ce fierb pastele, amestecam intr-un bol conserva de ton, putin ulei de masline, sucul la

2 voturi    3 comentarii
15 min
Paste si pizza

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Arata bine,eu fac ciuperci umplute dar nu cu carne ci cu coditele lor,patrunjel verde si cascaval.Am sa incerc si asta.Felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti si sos