autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CIUPERCI UMPLUTE CU CASCAVAL

Autor: Ramona Vasilache (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Vasilache (Bucatar)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
INGREDIENTE, , 500 g de ciuperci de marime medie, 500 g de orez, 100 g cascaval ras, 1 ardei gras, o ceapa mare, 2 rosii mari, nu foarte coapte, 2 lingurite ulei de masline, 2 lingurite patrunjel tocat marunt, sare dupa gust, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

MOD DE PREPARARE

Se spala ciupercile bine si se curata, taindu-le cozile;

Cozile de la ciuperci se pun intr-un alt vas si se taie marunt;

Se taie marunt ceapa, ardeiul si se amesteca cu cozile ciupercilor taiate marunt;

Se inabuseste amestecul creat intr-o tigaie de teflon timp de 1-2 minute, cu sare si ulei;

Se condimenteaza interiorul ciupercilor ramase cu sare si piper dupa gust;

Se adauga patrunjelul tocat marunt peste amestecul inabusit;

Se aranjeaza intr-o tava toate ciupercile cu gaura in sus, tinandu-se cont sa se lase loc intre doua ciuperci astfel incat sa nu se amestece umpluturile acestora;

Ciupercile se umplu cu amestecul de legume si cu cascavalul ras pe deasupra;

Se introduce tava cu ciupercile umplute la cuptor;

Se lasa ciupercile la cuptor timp de 10 minute;

Cand se scot de la cuptor se lasa foarte putin sa se raceasca si se presara patrunjel tocat din ce a ramas peste ele;

Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE CU CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
mancarica de fasole verde

mancarica de fasole verde

Se incinge putin ulei si se pune ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si fasolea spalata, curatata,

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • INGREDIENTE
  • 500 g de ciuperci de marime medie
  • 500 g de orez
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ardei gras
  • o ceapa mare
  • 2 rosii mari
  • nu foarte coapte
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite patrunjel tocat marunt
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel