MOD DE PREPARARE
Se spala ciupercile bine si se curata, taindu-le cozile;
Cozile de la ciuperci se pun intr-un alt vas si se taie marunt;
Se taie marunt ceapa, ardeiul si se amesteca cu cozile ciupercilor taiate marunt;
Se inabuseste amestecul creat intr-o tigaie de teflon timp de 1-2 minute, cu sare si ulei;
Se condimenteaza interiorul ciupercilor ramase cu sare si piper dupa gust;
Se adauga patrunjelul tocat marunt peste amestecul inabusit;
Se aranjeaza intr-o tava toate ciupercile cu gaura in sus, tinandu-se cont sa se lase loc intre doua ciuperci astfel incat sa nu se amestece umpluturile acestora;
Ciupercile se umplu cu amestecul de legume si cu cascavalul ras pe deasupra;
Se introduce tava cu ciupercile umplute la cuptor;
Se lasa ciupercile la cuptor timp de 10 minute;
Cand se scot de la cuptor se lasa foarte putin sa se raceasca si se presara patrunjel tocat din ce a ramas peste ele;
Se servesc calde.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii