autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CIUPERCI UMPLUTE CU CASCAVAL

Autor: Ramona Vasilache (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Vasilache (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
INGREDIENTE, , 500 g de ciuperci de marime medie, 500 g de orez, 100 g cascaval ras, 1 ardei gras, o ceapa mare, 2 rosii mari, nu foarte coapte, 2 lingurite ulei de masline, 2 lingurite patrunjel tocat marunt, sare dupa gust, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

MOD DE PREPARARE

Se spala ciupercile bine si se curata, taindu-le cozile;

Cozile de la ciuperci se pun intr-un alt vas si se taie marunt;

Se taie marunt ceapa, ardeiul si se amesteca cu cozile ciupercilor taiate marunt;

Se inabuseste amestecul creat intr-o tigaie de teflon timp de 1-2 minute, cu sare si ulei;

Se condimenteaza interiorul ciupercilor ramase cu sare si piper dupa gust;

Se adauga patrunjelul tocat marunt peste amestecul inabusit;

Se aranjeaza intr-o tava toate ciupercile cu gaura in sus, tinandu-se cont sa se lase loc intre doua ciuperci astfel incat sa nu se amestece umpluturile acestora;

Ciupercile se umplu cu amestecul de legume si cu cascavalul ras pe deasupra;

Se introduce tava cu ciupercile umplute la cuptor;

Se lasa ciupercile la cuptor timp de 10 minute;

Cand se scot de la cuptor se lasa foarte putin sa se raceasca si se presara patrunjel tocat din ce a ramas peste ele;

Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE CU CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu dovlecei si morcovi

Tarta cu dovlecei si morcovi

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra. Intr-un bol,

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • INGREDIENTE
  • 500 g de ciuperci de marime medie
  • 500 g de orez
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ardei gras
  • o ceapa mare
  • 2 rosii mari
  • nu foarte coapte
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite patrunjel tocat marunt
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Papricas de hribi cu mamaliguta