MOD DE PREPARARE
Se spala ciupercile bine si se curata, taindu-le cozile;
Cozile de la ciuperci se pun intr-un alt vas si se taie marunt;
Se taie marunt ceapa, ardeiul si se amesteca cu cozile ciupercilor taiate marunt;
Se inabuseste amestecul creat intr-o tigaie de teflon timp de 1-2 minute, cu sare si ulei;
Se condimenteaza interiorul ciupercilor ramase cu sare si piper dupa gust;
Se adauga patrunjelul tocat marunt peste amestecul inabusit;
Se aranjeaza intr-o tava toate ciupercile cu gaura in sus, tinandu-se cont sa se lase loc intre doua ciuperci astfel incat sa nu se amestece umpluturile acestora;
Ciupercile se umplu cu amestecul de legume si cu cascavalul ras pe deasupra;
Se introduce tava cu ciupercile umplute la cuptor;
Se lasa ciupercile la cuptor timp de 10 minute;
Cand se scot de la cuptor se lasa foarte putin sa se raceasca si se presara patrunjel tocat din ce a ramas peste ele;
Se servesc calde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii