Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare si piper si se lasa putin la cuptor. Separat se taie marunt coditele, ardeiul, ceapa si cascavalul si se amesteca cu condimente. Cand ciupercile incep sa se inmoaie se pune umplutura si se mai lasa 5-10 minute la cuptor, pana se evapora apa lasata de ciuperci. Spre final se presara cu boia de ardei.
pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii