Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
midii, ulei de masline, citeva felii de sunca, citeva felii de cascaval, vin alb, pesmet, ciuperci
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Firebe midiile, scoate-le din scoici, dupa care prajeste in ulei de masline feliile de sunca si cascaval stropite cu un strop de vin alb sec.Amesteca bine si umple palarioarele ciupercilor. Rumeneste-le putin in tigaie si serveste-le calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu midii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate