Se spala ciupercile mari fara a se curata palariile de pielite,se detaseaza picioarele care se maruntesc la robot impreuna cu ciupercile la conserva,usturoiul si ceapa;se calesc in ulei de masline si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare;se adauga branza de soia rasa,patrunjel si marar;se umplu palariile cu darnicie si se aseaza in tava;se stropesc cu ulei si se coc la 180 grade jumatate de ora.Eu le-am servit cu jumatati de cartofi copti odata cu ciupercile direct pe gratar,langa tava si cu salata verde cu ridichi.Branza afumata de soia le da un gust divin !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii