Ciuperci umplute de post

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute de post

Ingrediente

  • -10 ciuperci champignon gigante
  • -1 conserva champignon intregi
  • -1 ceapa,5 catei de usturoi
  • -1 cutie branza de soia afumata Inedit
  • -sare,piper
  • -frunze marar si patrunjel verde
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ciupercile mari fara a se curata palariile de pielite,se detaseaza picioarele care se maruntesc la robot impreuna cu ciupercile la conserva,usturoiul si ceapa;se calesc in ulei de masline si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare;se adauga branza de soia rasa,patrunjel si marar;se umplu palariile cu darnicie si se aseaza in tava;se stropesc cu ulei si se coc la 180 grade jumatate de ora.Eu le-am servit cu jumatati de cartofi copti odata cu ciupercile direct pe gratar,langa tava si cu salata verde cu ridichi.Branza afumata de soia le da un gust divin !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise