autor:

Adina

» » Retete de post

Ciuperci umplute (de post)

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 martie 2010

Ingrediente
700 gr ciuperci, 1 ceapa mare, 2 rosii, usturoi(dupa gust), sare, piper, busuioc, marar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt si ceapa.
Intr-o tigaie punem putin ulei de masline sa calim ceapa, cand ceapa incepe sa fie sticloasa, adaugam 2 catei de usturoi tocat marunt, adaugam coditele de ciuperci peste ceapa si lasam sa se inabuse cu totul, rosiile le taiem marunt sau le dam prin razatoare si le adaugam in tigaie, condimentam cu sare, piper, marar si busuioc. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie dupa care le asezam intr-un vas si le dam la cuptor pentru cca 15\'. Le scoatem din cuptor si (dupa preferinta), turnam putin usturoi pisat pe care l-am frecat cu putina sare si ulei, le acoperim putin sa le lasam sa se inabuse si se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile

22 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Retete de post
Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Chiar si in zilele de post putem lua la pachetel ceva dulce si usor de facut! Pentru aluat: Drojdia

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoase!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Foarte fine si aromate!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      arata super ,ador ciupercutele umplute,sunt bune si cade si reci bravo!!!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Imi plac tare mult...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Delicioase...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte bune!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • 700 gr ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • usturoi(dupa gust)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole verde cu usturoi