Ciuperci umplute la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci champinion mari
  • 1ceapa rosie
  • 250g cascaval
  • 200g unt
  • sare piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se scot coditele care se toaca impreuna cu ceapa si cascavalul in masina de tocat, palariile se sareaza si pipereaza innauntru, se imparte untul in cubulete cate palarii sunt si peste se umple palariile cu mixtura de codite, ceapa si cascaval, se dau la cuptorul in prealabil incins la 200 grade cam 10min. Se serveste ca antreu sau ca si garnitura la piept de pui la gratar sau carne slaba de porc la gratar impreuna cu un vin roze demidulce puternic fructat sau pelin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise