autor:

dan deva

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute la cuptor

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1kg ciuperci champinion mari, 1ceapa rosie, 250g cascaval, 200g unt, sare piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se scot coditele care se toaca impreuna cu ceapa si cascavalul in masina de tocat, palariile se sareaza si pipereaza innauntru, se imparte untul in cubulete cate palarii sunt si peste se umple palariile cu mixtura de codite, ceapa si cascaval, se dau la cuptorul in prealabil incins la 200 grade cam 10min. Se serveste ca antreu sau ca si garnitura la piept de pui la gratar sau carne slaba de porc la gratar impreuna cu un vin roze demidulce puternic fructat sau pelin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

24 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

Tortellini se adauga in apa fiarta sarata si se fierb cand ajung la jumatate din timpul de fierbere

3 voturi    4 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez rosu si alb cu legume si creveti