autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute la cuptor

Autor: Paica Mihai (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paica Mihai (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Ingrediente
6 - ciuperci champinions mari, 3-4 - catei de usturoi, 1/2 - aredei rosu, 100g - cascaval, 5og - unt, 3 - linguri smantana, 1 - legatura patrunjel, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

24 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.
Cozile, ardeiul, patrunjelul si usturoiul se toaca marunt dupa care cozile, ardeiul si usturoiul se calesc in unt timp de zece minute. Dupa ce se ia de pe foc se adauga smantana, 2 linguri mari de cascaval si patrunjelul, se omogenizeaza continutul potrivindu-se de sare si piper dupa gust.
Palariile ciupercilor se sareaza si se pipereaza in interior, dupa care se umple cu compozitia obtinuta mai sus.
Intr-un vas uns cu unt se aseaza ciupercile, iar deasupra fiecareia se pune cascavalul ramas.
Se da la cuptor, incins in prealabil la 200 grade, timp de 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii". Se tin 10 minute

43 voturi    18 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014

    Ador ciupercile!!! Iar acestea arata super bine!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

    Foarte aromate si aspectuoase!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2010

    Super! imi plac ciupercile umplute.*****

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2010

      Arata foarte bine! mie i-mi plac ciupercile asa ca, voi incerca reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Ador ciupercile!!! Iar acestea arata super bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Praz cu carne la cuptor