Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru 5 minute.
Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru 5 minute.
Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate, spalate si feliate.
Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru 10 minute, dupa care punem sucul de rosii, apa, boia, condimentam cu sare si piper dupa gust si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute, pana sosul scade si se ingroasa.
Intre timp pregătim uleiul pentru oua și când sunt gata, le punem printre ciuperci.
La sfarsit adaugam marar verde tocat. Servim tocanita alaturi de mamaliguta. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii