Autor:
Maria (Bucatar sef)
Reteta postata pe: 22 iulie 2011
Ingrediente
1 kg ciuperci, 300-400 g branza de vaci, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se curata ciupercile, se spala si se scoate codita. Se sareaza si se adauga branza de vaci pe fiecare ciuperca. Acestea se aseaza pe gratar si se lasa 5-10 minute. Se servesc calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu branza pe gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete la gratar
Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute
0 voturi
0 comentarii
30 min
Speli vanata,rosiile si deovlecelul,cureti ardeii grasi,ciupercile si cepele,apoi tai vanata si dovlecelul
5 voturi
2 comentarii
2h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate