autor:

Epure Mariana

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute ingrasate

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
pt.o portie:, 2 ciuperci champignion proaspete foarte mari, un graunte usturoi, 1/2 ardei capia rosu, o felie dovlecel, o felie de vanata, un cub branza topita cu smantana, verdeata -marar si patrunjel, sare,, 1 felie de kaiser afumat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, cubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi ''ingrasam '' ciupercile.Ugem tava, incingem cuptorul si bagam ciupercile la foc mediu pana se rumenesc.Se scot si se servesc caldute cu rosii si asii de vinete alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute ingrasate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas cu uleiul, pasta de ardei, smantana, faina,

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume

Se curata ardeii de cotoare si se lasa sa se scurga de apa. Intr-o cratita antiaderenta se incalzesc

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    Arata super! Felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

    Foarte apetisante!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Foarte bune ! Nu trebuie sa le cureti de coaja.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Delicioase si aratoase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Foarte bune,mie imi place si cu putina pastrama de porc taiata cubulete

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      foarte frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • pt.o portie:
  • 2 ciuperci champignion proaspete foarte mari
  • un graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • o felie dovlecel
  • o felie de vanata
  • un cub branza topita cu smantana
  • verdeata -marar si patrunjel
  • sare,
  • 1 felie de kaiser afumat

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

vera (Chef de cuisine)

Arata super! Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Parjoale cu fasole verde