autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute natur

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
500g ciuprci proaspete, 1lingur ulei maslie sare, vrtdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata, spala, se pun ciupercutele cu uleiul, sare dupa gust, se innabuse. Se servesc cu verdeata ca atare sau garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi cu patrunjel si usturoi

Piure de cartofi cu patrunjel si usturoi

Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce cartofii

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu smantana

Conopida cu smantana

Conopida se desface in buchetele si se tine in apa cu putin otet sau zeama de lamaie ca sa ramana

26 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g ciuprci proaspete
  • 1lingur ulei maslie sare
  • vrtdeata

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Bors cu ardei umpluti