autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute natur

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
500g ciuprci proaspete, 1lingur ulei maslie sare, vrtdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata, spala, se pun ciupercutele cu uleiul, sare dupa gust, se innabuse. Se servesc cu verdeata ca atare sau garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fajitas cu carne de pui si cascaval

Fajitas cu carne de pui si cascaval

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana

1 vot    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez Curry cu legume si pui

Orez Curry cu legume si pui

tai pieptul de puibcubulete si il pun la calit in ulei de masline, adaug legumele, dupa 3-4 minute

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g ciuprci proaspete
  • 1lingur ulei maslie sare
  • vrtdeata

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de dovleac