autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute natur

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
500g ciuprci proaspete, 1lingur ulei maslie sare, vrtdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata, spala, se pun ciupercutele cu uleiul, sare dupa gust, se innabuse. Se servesc cu verdeata ca atare sau garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Broccoli gratinat

Broccoli gratinat

Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de masline si buchetelele de broccoli si se calesc 2-3

12 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu ouă la cuptor

Cartofi cu ouă la cuptor

Se spală cartofii, se decojesc şi se pun la fiert într-o oală cu apă cât să-i acopere

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g ciuprci proaspete
  • 1lingur ulei maslie sare
  • vrtdeata

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Musaca in stil grecesc