autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Ciupercute umplute

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Ingrediente
500g ciuperci, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 100 g branza topita, 100g cascaval, 50g unt, 100ml ulei de masline, frunze de patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul. Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul ( din care se lasa putin pt ornat). Se dinstue cam 10’ si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care am uns-o putin cu ulei. Deasupra fiecaruia,punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30’ la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciupercute umplute cu carne de pui

Ciupercute umplute cu carne de pui

1.Se desprind piciorusele de palarii,apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Grozave...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Foarte bune!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

      Felicitari! Arata foarte bine.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Superba prezentarea.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Poate dacă mai văd mai multe reţete aşa aspectoase şi apetisante, o sămă hotărăsc să fac şi eu ciuperci!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Ce bine arata si mie mi s-a facut o pofta.......

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Fac si eu ciuperci umplute dar nu calesc continutul cu care se umplu.Ale tale arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci pane