Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul. Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul ( din care se lasa putin pt ornat). Se dinstue cam 10’ si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care am uns-o putin cu ulei. Deasupra fiecaruia,punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30’ la foc potrivit.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii