autor:

flory avram

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute umplute

Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Ingrediente
Ne trebuie:700 g ciuperci proaspete(eu am ales champignon de marime medie), 1 ceapa mica, o jumatate de ardei rosu, 2 catei de usturoi, ulei de masline,sare si piper, parmezan razuit

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim cu grija interiorul.Le punem intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt si le presaram cu sare si piper.Ceapa tocata o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline,cand devine transparenta adaugam piciorusele tocate marunt,ardeiul si usturoiul.Lasam cateva minute sa se inmoaie legumele si cu aceasta compozitie umplem ciupercile.Pe fiecare presaram parmezan razuit si punem la cuptor cam 35 min la foc mediu.Am servit alaturi de piept de pui la tigaie.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Se desprind piciorusele de palarii, apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2011

    Bune ciupercile în toate felurile. Ale tale arată apetisant!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2011

    Delicioase si tare aratoase mai sunt ciupercutele tale!!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2011

    Delicioase si apetisante!*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2011

      o bunatate...ne plac mult ciupercile!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Ne trebuie:700 g ciuperci proaspete(eu am ales champignon de marime medie)
  • 1 ceapa mica
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline,sare si piper
  • parmezan razuit

Raporteaza reteta

Retete
de flory avram
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu putina sare,apoi se lasa la racit si se decojesc.Intr-un

18 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghete cu rosii si busuioc

Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie

27 voturi    13 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pasta de marshmallow fondant

Pasta de marshmallow fondant

Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu

28 voturi    22 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)

Bune ciupercile în toate felurile. Ale tale arată apetisant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sufleu de conopida cu piept de pui