autor:

anuta

» » Aperitive

Ciupercute umplute cu mix de legume

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
8 ciuperci mari,250 g mix de legume mexico Bonduelle,100 g kaizer,50 ml ulei de masline,25 g mix de legume deshidratate fara sare, g amestec condimente,sare ,2 felii subtiri cascaval

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Ciupercile spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare ,se aseaza una langa alta,cu scobitura picioruselor in sus, in tavita mica si se dau la cuptor pentru 20 minute,la foc mai iute,
2.Intre timp se prajeste in uleiul ramas bucata de kaizer taiata cubulete mici apoi se adauga mixul de legume congelate,un praf de sare ,condimente si amestecul de legume deshidratate,se adauga si 100 ml apa ,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca 15 minute.Se opreste focul si se lasa tigaia acoperita cu capac inca 5 minute.
3.Se scoate tavita cu ciuperci din cuptor si in fiecare scobitura a palariutelor se adauga cate o lingurita varfuita din amestecul de legume apoi deasupra fiecarui amestec se aseaza bucati mici de cascaval si se mai da inca 10 minute la cuptor.Dupa cele 10 min. se scoate tava si se mai complteaza cu umplutura din mixul de legume,fiecare palariuta si se mai da inca 5 minute la cuptor,sa se rumeneasca usor umplutura.Se servesc calde sau reci!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu mix de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
FASOLE CU CIUPERCI

FASOLE CU CIUPERCI

Punem fasolele peste noapte la umflat intr-o cratita cu apa. La un volum de fasole 3 volume de apa

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Guguluf aperitiv din carne tocata

Guguluf aperitiv din carne tocata

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt. Prazul

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari,250 g mix de legume mexico Bonduelle,100 g kaizer,50 ml ulei de masline,25 g mix de legume deshidratate fara sare, g amestec condimente,sare ,2 felii subtiri cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Limba soacrei