autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute umplute pe gratar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
20-24 ciuperci champinion proaspete, 1/4 cana ceapa verde tocata, 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat), 2 linguri faina, piper macinat, 1/4 cana vin alb, 1/2 cana bacon maruntit, 1 lingura patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Curatati ciupercile, inlaturati cotorasele si tocati-le marunt, apoi dati cotoarele maruntite la tigaie impreuna cu ceapa si o lingura de margarina sau unt, pana se inmoaie.

Adaugati apoi faina, amestecand continuu, condimentati si turnati vinul si asteptati sa dea intr-un clocot.

Adaugati baconul si patrunjelul, apoi cu mixtura obtinuta umpleti capacelele ciupercilor.

Asezati ciuperile umplute pe folie de aluminiu, inveliti cu folie si sigilati facand un pliu foliei, apoi lasati pe gratar timp de 15 - 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Se curata cartofii si se pun la fiert intr-o cratita. Cand s-au fiert se scurge 70 % din apa si

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasta de ardei rosii

Pasta de ardei rosii

Spalam ardeii, ii curatam de seminte si ii taiem bucati mai mari. Cu ajutorul unui robot de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 20-24 ciuperci champinion proaspete
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat)
  • 2 linguri faina
  • piper macinat
  • 1/4 cana vin alb
  • 1/2 cana bacon maruntit
  • 1 lingura patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci cu sos de smântână