autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute umplute pe gratar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
20-24 ciuperci champinion proaspete, 1/4 cana ceapa verde tocata, 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat), 2 linguri faina, piper macinat, 1/4 cana vin alb, 1/2 cana bacon maruntit, 1 lingura patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Curatati ciupercile, inlaturati cotorasele si tocati-le marunt, apoi dati cotoarele maruntite la tigaie impreuna cu ceapa si o lingura de margarina sau unt, pana se inmoaie.

Adaugati apoi faina, amestecand continuu, condimentati si turnati vinul si asteptati sa dea intr-un clocot.

Adaugati baconul si patrunjelul, apoi cu mixtura obtinuta umpleti capacelele ciupercilor.

Asezati ciuperile umplute pe folie de aluminiu, inveliti cu folie si sigilati facand un pliu foliei, apoi lasati pe gratar timp de 15 - 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata  de curcan

Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan

Se spala ardeii, apoi se taie in cate 2 jumatati egale, pe lung, se curata cotoarele si semintele. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciolan rasol cu garnitura de orez si legume

Ciolan rasol cu garnitura de orez si legume

Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste

13 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 20-24 ciuperci champinion proaspete
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat)
  • 2 linguri faina
  • piper macinat
  • 1/4 cana vin alb
  • 1/2 cana bacon maruntit
  • 1 lingura patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
FASOLE FRECATA