Ardeii se spala , se taie rondele si se spala bine pentru a se indeparta toate semintele . Dovleceii se spala, se sterg, se curata de coaja si se taie cubulete mici, iar morcovii dupa curatare, spalare se taie pe jumatate , apoi fiecare jumatate se taie felii subtiri .Intr-o oala turnati un pahar otet , doua pahare apa si puneti la fiert. Cand solutia a inceput sa fiarba , opariti (nu fierbeti ) mai intai morcovii, dovleceii, apoi ardeii. Dupa oparire ii lasati sa se scurga in site separate. Dupa ce se scurg rasturnati intr-un vas ardeii, morcovii si dovleceii si ii amestecati usor.Asezati in borcane si pregatiti o alta solutie (saramura) tot din doua parti apa si una otet, sare , zahar, seminte de mustar dupa gust si se toarna fierbinte peste legumele din borcane .Borcanele se inchid ermetic si se tin acoperite pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii