Reteta apartine Laurei Laurentiu, si cum sunt si eu bãnãteancã am testat-o si o recomand, deliciu absolut:)Multumim Laura!
Am pregãtit însã cu urdã pentru cã la noi nu este brânzã dulce în comert.
1) Brânza se amestecã cu 1 ou, 50 gr zahãr, stafidele si 1 plic de zahãr vanelat.
2) Pentru sos: separat gãlbenusele se freaacã cu 1 plic de zahãr vanelat, 80 gr. zahãr si smântâna si se pãstreazã.
3) Clãtitele le-am pregãtit dupã reteta mea, cu sigurantã fiecare are o retetã în familie...
4) O formã pentru cuptor se unge cu unt.
Peste se aseazã clãtitele umplute cu brânzã, se pune cubulete mici de unt peste clãtite apoi se toarnã sosul de gãlbenuse si vanilie.
Eu am ornat cu stafide si menta de ciocolatã.
Se dã la cuptor iar dupã 10 minute se pune bezeaua din cele 4 albuse bãtute spumã cu 120 gr zahãr.
Se servesc imediat:)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii