Se pun în tigaie untul, 20 g de zahăr si prunele fără sâmburi, tăiate pe jumătate. Se lasă 5 minute, se toarnă coniacul şi se stinge focul.
Se unge cu unt, se presară faina într-o forma de copt. Se presară nucile măcinate.
Se toarnă prunele în formă.
Se bat ouăle întregi cu 50 g de zahăr, se amestecă făina, apoi laptele. Aluatul moale obţinut se toarnă peste prune. Se dă la copt.Eu l-am copt destul de mult ca au lasat suc prunele, dar e bun. Se consumă călduţ.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii