Zmeura curatata, spalata, bine scursa se pune in forma de tarta si se lasa deoparte; se bat ouale cu furculita ca pentru omleta impreuna cu un praf de sare si zahar.Peste oua se adauga esenta de vanilie, faina in ploaie, iar la sfarsit se adauga laptele amestecand cu telul sa nu se formeze cocoloase. Se rastoarna in forma peste zmeura si se lasa la cuptor la foc mic 40-50 minute.
Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii