Se scot samburii de la cirese. Intr-un vas de 30 cm, care s-a uns bine cu unt sau margarina se aseaza ciresele, formandu-se un strat. Se presara 100 de g din zaharul tos deasupra cireselor.
Separat se amesteca restul ingredientelor cu aroma aleasa (scortisoara ori un plic de zahar vanilat, dupa gustul bucataresei). Se varsa amestecul peste cirese si se introduce la cuptor (incalzit prealabil la 200 grade C - termostat 6/7), timp de 45 de minute.
Se serveste la temperatura ambianta presarat cu zahar pudra deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii