Preîncalzesti cuptorul la 220 grade C (sau treapta 7, temperatura ridicara).
Speli prunele, le rupi coditele si le scoti sâmburii. Ouale le
bati spuma cu 3 linguri de zahar pudra apoi incorporezi
încetul cu incetul faina si laptele. Amesteci bine de toate ingredientele
pâna obtii un aluat moale. Ungi cu unt o forma de copr
termorezistenta (din lut ), asezi aluatul în ea, nivelezi
un pic si incepi sa pui jumatati de pruna, cât mai aproape una de
alta. lntroduci rava în cuprorul încins, pe gratarul din mijloc si coci
prajirura 10 - 15 minute. O scoti câteva secunde, o pudrezi cu restul
de zahar si o mai lasi sa se coaca vreo 10 - 15 minute. Dupa ce o
scoti din cupror, o lasi un pic la racit; la masa o aduci calduta.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii